DOBIO ČETVORKU

Luka Modrić igrač utakmice: Zabio je čarobnim potezom

Luka Modrić
NPH/Pixsell
11.12.2013.
u 10:54

- Čarobnim potezom je zabio vodeći gol na utakmici. Osim toga, odigrao je sjajno kao playmaker i kontinuirano je davao lopte suigračima na krilnim pozicijama - piše Goal.com o Modriću.

Real Madrid je na gostovanju kod Kopenhagena u 6. kolu Lige prvaka pobijedio 2:0 golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda. Hrvatski veznjak zabio je prelijep gol u 25. minuti s ruba šesnaesterca nakon što je prvo lijepo varkom izbacio čuvara.

Modrić je igrao do 82. minute kada ga je Carlo Ancelotti izvadio iz igre jer se požalio na ozljedu. Ipak, nije riječ o nikakvoj ozbiljnijoj ozljedi i naš veznjak uskoro bi trebao opet biti na travnjaku.

Osim gola, Luka je odigrao vrlo dobru utakmicu, a Goal.com proglasio ga je igračem utakmice. Za svoju izvedbu dobio je ocjenu četiri.

- Čarobnim potezom je zabio vodeći gol na utakmici. Osim toga, odigrao je sjajno kao playmaker i kontinuirano je davao lopte suigračima na krilnim pozicijama - piše Goal.com o Modriću.

>> Nadam se da će se Modrić brzo oporaviti
>> Modrić zabio golčinu za Real, Mandžo asistent Götzeu u porazu Bayerna

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
11:20 11.12.2013.

Super gol , bas onaj sa "nasih prostora"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije