Spektakularna utakmica

Messi postigao hat-trick, Barcelona u Madridu pobijedila 4:3!

real, barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
23.03.2014.
u 23:05

Messi je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu, postigao je tri gola i upisao asistenciju, a postao je i najbolji strijelac u povijesti El Clasica, zasad je zabio 21 pogodak

Onaj tko je odgodio nedjeljni izlazak zbog utakmice Real - Barcelona nije pogriješio. Okršaj koji se čekao mjesecima ispunio je očekivanja i ponudio nam pravi spektakl. Završilo je 4:3 za Barcelonu, a bila je to utakmica za prave nogometne sladokusce.

Od samog početka utakmice bilo je vatreno, već u trećoj minuti Neymar je imao priliku, ali je pucao u Lopeza, a onda je u sedmoj minuti Iniesta šokirao prepuni Bernabeu. Messi ga je lijepo proigrao, a on zakucao loptu za vodstvo Reala.

Di Maria - Benzema show

U 12. minuti Benzema je loše pucao u stopostotnoj prilici, a samo tri minute kasnije odužio mu se Messi koji je bio sam ispred vratara, ali je pucao netipično loše. A onda u samo četiri minute, od 20. do 24. Real je sve okrenuo. Dvije slične akcije, Di Maria je oba puta ubacio, a Benzema zabio dva gola te bacio Bernabeu u delirij. Tri minute kasnije ponovno ista akcija, ali je Pique spasio na crti. Izgledalo je tada da je Barca na konopcima, ali se ponovno ukazao Messi.

U 42. minuti odigrao je dupli pas s Neymarom i lijepo poentirao za 2:2, a s tim rezultatom otišlo se na odmor. Mnogi su vjerovali da nogometaši Reala i Barce ne mogu ponuditi takav spektakl i u nastavku, ali prevarili su se.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Prvo je Benzema promašio zicer, pucao je ravno u Valdesa, da bi u 54. minuti Ronaldo prvo izborio, a zatim i realizirao jedanaesterac i vratio Real u vodstvo. Ipak, treba istaknuti da je sudac pogriješio jer prekršaj Danija Alvesa bio je izvan kaznenog prostora.

Leo veličanstveni

Ključni trenutak utakmice bila je 63. minuta, Ramos je tada srušio Neymara, sudac pokazao na bijelu točku i isključio Ramosa. Messi je bio siguran i izjednačio je na 3:3. Barca je tada preuzela inicijativu, Alves je u 74. minuti pogodio vratnicu, a deset minuta kasnije Katalonci su dobili još jedan jedanaesterac, a Messi je hat-trickom riješio pitanje pobjednika.

Messi je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu, postigao je tri gola i upisao asistenciju, a postao je i najbolji strijelac u povijesti El Clasica, zasad je zabio 21 pogodak i prestigao Di Stefana. Barcelona se, pak, vratila u borbu za naslov prvaka, sad ima bod manje od Reala.

Luka Modrić odigrao je do 89. minute, a samo minutu ranije dobio je žuti karton zbog prekršaja nad Messijem. Hrvatski reprezentativac trudio se i borio, ali je imao previše defanzivnih zadataka da bi se posebno istaknuo u igri prema naprijed. u prvom dijelu mu je i trener Ancelotti prigovorio jer nije ulazio u blok.

>>Martino: Ponovno smo u utrci! Ancelotti: Što prije zaboraviti poraz

Primera, 29. kolo

Real - Barcelona 3:4 (Benzema 20', 24', Ronaldo 55'/ Iniesta 7', Messi 42' 64' 84')

Komentara 48

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:51 23.03.2014.

Pobjeda Barcelone. Tata Martino i mama UEFA su zadovoljni veceras.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:40 23.03.2014.

Ocekivani drugi penal ...faul nad slabasnim Iniestom ...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:50 23.03.2014.

Luka vodi nas u nove pobjede ili barem nerjesene rezultate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije