KLUB POTVRDIO INCIDENT

Mamić: Cleytona sigurno očekuje vrlo visoka kazna

Cleyton
Grgur Žučko/PIXSELL
27.03.2014.
u 21:51

- Kaznit ćemo po klupskom pravilniku, a očekuje ga sigurno vrlo visoka kazna - kratko je komentirao trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamovo zimsko pojačanje, Brazilac Cleyton, u ranim jutarnjim satima četvrtka brutalno je pretučen u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Cleyton je bio pod utjecajem alkohola, a zbog skandaloznog ponašanja klub, koji je potvrdio incident, će ga kazniti.

- Kaznit ćemo po klupskom pravilniku, a očekuje ga sigurno vrlo visoka kazna - kratko je komentirao trener Dinama Zoran Mamić.

Brazilac je za Dinamo odigrao sedam utakmica od dolaska na zimu, a nastavi li s ovakvim ponašanjem, moglo bi se dogoditi da na ljeto već potraži novi klub.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

>> Šok u Maksimiru: Pijanom Cleytonu u tučnjavi razbili arkadu i lice

Komentara 8

CA
canajisraM
21:59 27.03.2014.

Kad se samo sjetim kako su se olako rijesili Kramarica i Krstanovica i ostalih "Rijecana".

VK
vječni krojf
08:34 28.03.2014.

Nije Prosinecki nista podvalio.Ne moze on podvaliti Zdravku Mamicu,to su mnogi pokusali ali im nije uspjelo.Jednostavno je to pogresna procjena Roberta,ipak je on jos zeleni u takvim poslovima.Treba ipak razumjeti takve pogreske,jer nikome na celu ne pise kakav je,i kakav ce biti.Mamic sada ima odlicne karte u ruci ako se hoce rijesiti takvog igraca,ali ne treba se ni prenagliti.Da su mediji znali da je to nediscipliran igrac vec bi oni bili zvonili na sva zvona,ali sada su svi pametni kad se ovo desilo.Pogledamo li brazilce u mnogim velikim klubovima isto je tako,jako su nedisciplinirani.Te kasne na pripreme te se opijaju ali kako vec rekoh to su brazilci,i sa time treba racunati.Njih je u zadnje vrijeme sve manje i manje u velikim Europskim klubovima.Valjda pogadjate zasto.

Avatar Feniks
Feniks
10:42 28.03.2014.

Čovjek nije u formi, a izgleda da je to Samir broj 2. Samir je pio, ali se ipak nije tukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije