Brani svog igrača

Mamić: Šimuniću nije lako, kazna je apsolutno previsoka

Dinamovi igrači idu na trening
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.12.2013.
u 15:44

– Znam da će se Joe žaliti, ali iskreno sumnjam da bi ikakvo moguće smanjenje bilo takvo da bi Joe mogao na Svjetsko prvenstvo – kaže Mamić.

Zoran Mamić jučer je na sjednici Izvršnog odbora imenovan stalnim trenerom Dinama, a danas je s igračima odradio trening te se na konferenciji za novinare osvrnuo na Šimunićevu kaznu.

– Apsolutno smatram da je kazna previsoka. Sigurno da mu nije lako jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu trebala biti kruna njegove karijere, ali što je, tu je. Trebamo biti uz njega i pomoći mu da to što prije prebrodi, a ima našu punu podršku – rekao je Mamić i dodao:

– Interno sam se nadao da će biti financijska kazna. Znam da će se Joe žaliti, ali iskreno sumnjam da bi ikakvo moguće smanjenje bilo takvo da bi Joe mogao na Svjetsko.

Znači li to kraj njegove karijere?

– To ipak trebate vidjeti s njim iako mi je jasno da ne želi pričati, treba ga razumjeti. Nismo o tome ni razmišljali jer on ima ugovor do ljeta i vjerujem da će ostati s nama do kraja.

>>Barišić: Šimunić je kažnjen zbog velikih pritisaka iz Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
16:40 17.12.2013.

domaći špijun z.stevanović je to sredio..

CA
canajisraM
16:58 17.12.2013.

Spor oko tog pozdrava vodio se 14. travnja 2009. god. kada je pravomoćnom presudom suda u Zagrebu utvrđeno da taj pozdrav ''Za dom spremni'' nije ustaški, nego starohrvatski. Tada je konačno odbačena podvala tzv. ''antifašista'' (prikrivenih komunista i njihovih sljedbenika) da se s tim pozdravom veliča NDH. A sam taj pozdrav je u svojoj biti domoljuban, etičan i human, pa je čudo kako ikoga normalnog može iritirati bez obzira na etičku pripadnost. Ustaška inačica tog starohrvatskog pozdrava koji je stariji od ustaštva glasi:'' Za Poglavnika i dom spremni''.

BO
bojaninoid
18:54 17.12.2013.

Tvrditi kako "Za dom spremni" da nije ustaški pozdrav isto je što i tvrditi da Vukovar nije uništen. Koliko god nam se ne sviđalo -to je realnost. a svako ko ne živi u realnom svetu mora da je iznenađen posledicama. Mislim da će Joe imati vremena da razmisli gde je pogrešio. Barem godinu dana. Jedan nevini ljudski život uništen od strane nekoga ko sebe zove ustašom, partizanom, četnikom, domoljubom - je previše. Ako krenemo sa ciframa zapetljaćemo se u njih jer izgleda da svi vole da broje. Uživajte u Evropi, mada je niste zaslužili, uživajte na Svetskom prvenstvu- zaslužili ste ga. A Joe, zaslužio je i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije