Leo ne zabija

Martino: Ne brine me Messijeva forma

'Barcelona\'s Lionel Messi smiles on the grass after missing a chance to score a third goal during their Spanish first division soccer match against Athletic Bilbao at Nou Camp stadium in Barcelona De
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.02.2014.
u 10:23

- Ne želim o tome pričati jer još nismo u finalu. Moramo biti jako oprezni, još moramo igrati i u gostima, a tamo smo znali i izgubiti

Lionel Messi još uvijek nije pronašao najbolju formu nakon povratka i oporavka od ozljede. Argentinac koji nas je naučio na velik broj pogodaka u sedam je utakmica ove godine postigao tri pogotka, a posebno zabrinjava njegova forma u Primeri. Messi je prošlog vikenda postigao gol iz jedanaesterca u porazu od Valencije, a to mu je bio prvi prvenstveni pogodak od kraja rujna. No, njegova trenera to ne zabrinjava.

- Ne brine me njegova forma, glavno je da ulazi u prilike. Jučer je imao tri dobre situacije, ali nije zabio. Svejedno vjerujem da će uskoro početi zabijati, rekao je Gerardo Martino.

Barcelona je sinoć u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa pobijedila Real Sociedad 2:0 i mnogi je već vide u finalu.

- Ne želim o tome pričati jer još nismo u finalu. Moramo biti jako oprezni, još moramo igrati i u gostima, a tamo smo znali i izgubiti. Moramo nastaviti raditi i dati sve od sebe.

>>Barcelona s igračem više pobijedila Sociedad 2:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije