DAN DERBIJA

Messi izgubio strast za igru? Pa provjerimo to!

'*ALTERNATE CROP* Barcelona\'s Lionel Messi sits on a ball in training Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
09.02.2014.
u 10:04

– Ovo nam je najvažnija utakmica sezone! Pobjedom se vraćamo u pozitivnu situaciju, ne smijemo više gubiti – kaže napadač Pedro koji će u Sevilli odigrati 250. utakmicu za Barcelonu.

Prošlotjedni domaći poraz protiv Valencije (2:3) svakako je uzdrmao Barcu, već su se javili i sveznajući komentatori tvrdeći, nakon jednog jedinog lošeg dana, da je “Messi izgubio strast za nogomet”!? No i to je dokaz da danas više baš nitko nema pravo ni na jedan loš dan, sve što je godinama dobro napravljeno bezobzirno se briše.

– Ovo nam je najvažnija utakmica sezone! Pobjedom se vraćamo u pozitivnu situaciju, ne smijemo više gubiti – kaže napadač Pedro koji će u Sevilli odigrati 250. utakmicu za Barcelonu.

Vatreno će biti i u Rimu, gdje će se u gradskome derbiju sučeliti Lazio i Roma! Mržnja prema Romi gdjekad je kod “laziala” veća od ljubavi prema svome klubu, što se potvrdilo i prije dva tjedna kad su navijači Lazija tražili od svojih igrača da izgube kod kuće protiv Juventusa, izravnoga Romina suparnika za naslov!? Završilo je remijem (1:1)... Ne treba uopće sumnjati da će nedjeljni okršaj na olimpijskom stadionu biti žestok i prepun nervoze. Uostalom, u zadnjih osam rimskih derbija vidjeli smo čak 12 crvenih kartona, od toga šest u zadnjih pet dvoboja, u kojima je pokazano i 39 žutih! A u posljednjih šest utakmica dosuđeno je čak osam 11-eraca...

U Monte Carlu Monaco će ugostiti Paris Saint Germaine. Kolumbijac Radamel Falcao oporavlja se nakon operacije koljena, u napadu Monaca mogao bi ga u nedjelju zamijeniti novopridošli iskusni Bugarin Dmitar Berbatov...

– Tražit ćemo pobjedu, ali treba reći istinu: PSG je ipak za klasu bolja momčad – kaže trener Monaca, Claudio Ranieri i objašnjava:

– Parižani pobjeđuju i kad igraju sa 80 posto kapaciteta, a mi uvijek moramo biti na 100 posto da bismo iščupali pobjedu. A to je nemoguće... Berbatov će vjerojatno igrati, spreman je, on je veliki igrač – kaže Ranieri.

PSG ima pet bodova više od Monaca i pobjedom bi već stavio jednu ruku na pokal namijenjen francuskom prvaku! Jasno je da Monacu najveća opasnost prijeti od sjajnog Zlatana Ibrahimovića, a zbog ozljede mišića u sastavu PSG-a neće biti Urugvajca Cavanija...

>>Messi je izgubio strast za nogometom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije