Priznanje Luki

Modrić u momčadi kola: Vukao je sve konce Reala

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
24.12.2013.
u 18:50

Modrić je u spomenutoj utakmici asistirao za pobjednički pogodak kojeg je postigao Jese, ali je cijelu utakmicu odigrao na vrhunskoj razini

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić iz dana u dan prima sve više čestitki za svoje igre u dresu madridskog Reala. Ugledni portal Goal.com proglasio ga je igračem utakmice u pobjedi Reala protiv Valencije (3:2), a danas ga je uvrstio i u momčad kola španjolske lige.

"Vukao je sve konce igre madridskog Reala", piše Goal.com, koji mu je dao četvorku za njegovu predstavu.

Podsjetimo, Modrić je u spomenutoj utakmici asistirao za pobjednički pogodak kojeg je postigao Jese, ali je cijelu utakmicu odigrao na vrhunskoj razini.

Momčad kola: Esteban - Juanfran, Fontas, Mathieu - Javi Lopez, Fabregas, Duda, Modrić - Pedro, Diego Costa, Vela

>>Navijači Reala oduševljeni: Modrić je jedan od najboljih na svijetu!

Komentara 1

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
19:10 24.12.2013.

Luka je SUPER BRAND, a Mario SUPER MARIO. Sretan Božić i Nova godina obojci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije