CARLO ANCELOTTI

Nadam se da će se Modrić brzo oporaviti

Luka Modrić (1)
Foto: Reuters (Ilustracija)
10.12.2013.
u 23:54

- Modrić je dobio udarac, ali čini se da nije ništa ozbiljno. Nadam se da će Luka brzo oporaviti iako treba pričekati liječničku procjenu - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Real Madrid je golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda riješio gostovanje u Kopenhagenu i pobijedio 2:0. Hrvatski reprezentativac iz igre je izašao u 82. minuti nakon što je dobio jedan neugodan udarac.

- Modrić je dobio udarac, ali čini se da nije ništa ozbiljno. Nadam se da će Luka brzo oporaviti iako treba pričekati liječničku procjenu - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti o Luki, a onda se okrenuo utakmici.

- Igrali smo dobro, kontrolirali utakmicu, ja sam jako zadovoljan. Svaku utakmicu u skupini smo odigrali dobro i zabili puno golova. Modrić je bio dobar, a istaknuo bih i Xabija Alonsa.

Cristiano Ronaldo zabio je protiv Kopenhagena već deveti gol u Ligi prvaka ove sezone.

- Ne mislim da je Inzaghi sretan večeras. Što reći nego da je Cristiano uistinu sjajan igrač - zaključio je Ancelotti.

Ronaldov gol bio je ujedno i 800. Realov u europskim natjecanjima. Portugalac je u samoj završnici mogao zabiti i svoj drugi gol na utakmici, ali je promašio jedanaesterac.

- Misija je izvršena, prvi smo u skupini. Ja sam oborio rekord grupne faze Lige prvaka i sretan sam što sam pomogao momčadi. Vratio sam se nakon ozljede i to me malo usporilo, ali mislim da sam bio na dobroj razini - rekao je Cristiano Ronaldo.

>> Modrić zabio golčinu za Real, Mandžo asistent Götzeu u porazu Bayerna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije