Bocnuo bivši klub

Mourinho: Malo sam iznenađen, više sam očekivao od Reala

Jose Mourinho
Reuters (Ilustracija)
27.03.2014.
u 12:15

Jose Mourinho uživa na vrhu Premiershipa s Chelseajem pa je odlučio malo prokomentirati i svoj bivši klub Real. Portugalac je pomalo razočaran.

- Moram priznati da sam iznenađen, očekivao sam puno više od Reala. Mislio sam da će Real biti na višoj razini jer Barcelona je ove sezone izgubila više bodova nego u posljednje tri sezone, rekao je Mourinho te dodao:

- U Engleskoj se četiri momčadi bore za naslov prvaka, dok su u Španjolskoj tri momčadi unutar nekoliko bodova. Drago mi je zbog Atletica, imaju najmanji budžet i rade fantastičan posao. Ljudi su navikli u Španjolskoj gledati borbu dva kluba, a sad se napokon uključio i treći. To je odlično za Primeru, zaključio je Mourinho.

Komentara 2

HA
hajduk1966
16:53 27.03.2014.

U svakom slucaju bolji je Ancelotijev Real nego Mourinhov

HA
hammer
20:07 27.03.2014.

REAL pun zvijezda a prečesto se muči sa klubovima sredine ili donjeg dijela Primere. Nije dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije