Kup kralja

Real s ukupnom pobjedom 5:0 protiv Atletica ušao u finale!

Real Madrid, Atletico Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
11.02.2014.
u 22:51

U finalu nas tako vrlo vjerojatno očekuje El Clasico, ali to još Barcelona mora potvrditi. Ona sutra igra uzvrat protiv Real Sociedada i ima prednost 2:0

Nogometaši Reala plasirali su se u finale Kupa kralja. Ako je nakon prve utakmice, koju je momčad Carla Ancelottija dobila 3:0, uopće bilo nekakve dvojbe, Real ih je otklonio na Vicente Calderonu gdje je slavio 2:0.

Ancelotti nije želio ništa riskirati pa je krenuo s najjačim sastavom i već u prvih 16 minuta susret je bio riješen.

Prvo je u sedmoj minuti Cristiano Ronaldo srušen u kaznenom prostoru Atletica, a sudac je pokazao na bijelu točku. Iako je nepisano pravilo da igrač koji izbori kazneni udarac ne izvodi taj jedanaesterac, Ronaldo je uzeo loptu i sigurno zabio.

A samo devet minuta kasnije Insua je srušio Balea pa je sudac po drugi puta opravdano dosudio jedanaesterac, a Ronaldo je zabio svoj drugi pogodak.

Između ta dva pogotka Raul Garcia je pogodio vratnicu, ali to je uglavnom bilo sve što je Atletico danas napravio. Real je kontrolirao susret i bez problema priveo utakmicu kraju.

Luka Modrić ponovno je odigrao dobru utakmicu, a Carlo Ancelotti izvadio ga je iz igre u 67. minuti kako bi mu dao priliku da se odmori.

U finalu nas tako vrlo vjerojatno očekuje El Clasico, ali to još Barcelona mora potvrditi. Ona sutra igra uzvrat protiv Real Sociedada i ima prednost 2:0.

>>Navijači Reala oduševljeni: Modrić zaslužuje Zlatnu loptu!

>>Ancelotti ne prestaje pričati o Luki: Morao je naučiti, a sad igra sjajno

Komentara 5

DU
Deleted user
07:19 12.02.2014.

Kod prvog penala sudac je nasjeo na Ronaldovu fintu, a drugi penal je bio čist ko suza. Realno gledajući Ronaldo je trebao dobiti crvendaća kod onog faula kasnije kad je umalo ubio čovjeka (prvi žuti za simuliranje u kaznenom). Modrinjo je standardno upotpunio ekipu.

Avatar Topgen
Topgen
10:43 12.02.2014.

Oba penala su cisti kao suza. Konacno jedan sudac koji svira prekrsaje u kaznenom prostoru . Vi gore ne volite Real , pa k.a.kite. U svakom slucaju , da je sudac svirao dva penala za Atletico , rezultat bi bio isti jer je "Bijela Kuca" doma natrpala 3 komada , tri.

LK
Lopovi_KRADEze
22:17 11.02.2014.

Ha ha ha ha, koja blamaza, koja farsa. Kralj svih prevaranata, simulanata i " padavicara" - kristina penaldo "strikes" again. Nije nista cudno, sa takvim podareninm "penalima' i sudjenju cak i Dinamo bi pobijedio Atletiko. Sramota, prava sramota - aliali tako je to u Spaniji gdje se Penal Madrid favorizira zadnjih 100 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije