ODLUČIO SAVEZ

Nova šansa za Bilića: Poništena utakmica Bešiktaša i Kasimpaše

Slaven Bilić
Ivana Ivanović/PIXELL
12.01.2014.
u 22:01

Nije poznato kada će se odigrati ponovljena utakmica jer sada Kasimpaša ima mogućnost žalbe.

Utakmica 15. kola turskog prvenstva između Kasimpaše i Bešiktaša, koja je završila pobjedom domaćina 2:1, će se ponoviti, odlučio je Turski nogometni savez.

Tako je urodila plodom žalba kluba kojeg s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Bešiktaš se žalio zbog nekoliko uistinu za nogometni teren nevjerojatnih scena. Naime, jedan napad Bešiktaša protivnički je igrač prekinuo loptom koje je netom prije doletjela izvana, a pritom je dobio samo žuti karton. Druga sporna situacija dogodila se potkraj utakmice kada je na teren dotrčao navijač i uklizao igraču Bešiktaša Manuelu Fernandesu u noge te tako prekinuo akciju.

Nije poznato kada će se odigrati ponovljena utakmica jer sada Kasimpaša ima mogućnost žalbe.

Inače, riječ je o trećoj i četvrtoj momčadi turskog prvenstva. Kasimpaši još nisu oduzeti ovi bodovi pa je na trećem mjestu sa 31 bodom, dok je Bešiktaš četvrti sa dva boda manje. Vodeći Fenerbahče ima 41 bod.

>> Kaos u Turskoj! Kasimpaša pobijedila Bilića s dvije lopte i navijačem na terenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije