'NIKAD LOŠIJI'

Pamić uoči Dinama: U užasnom smo stanju

Igor i Zvonko Pamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.02.2014.
u 10:23

- Osam-devet igrača je ozlijeđeno, nikad nismo bili u lošijem stanju. A Dinamo je naša najbolja momčad, da bismo mu nekako parirali moramo biti optimalno pripremljeni, a mi smo daleko od toga - požalio se Pamić.

Utakmica 17. kola između Istre i Dinama jesenas je odgođena. S pravom, travnjak je bio užasan i nije se moglo igrati. Samo, ni sad, prvih dana veljače, nije ništa bolje.

- Da se trebalo igrati danas, ne bi se igralo, opet je kaljuža. Ma taj naš teren uništen je još od onih dviju utakmica mladih reprezentacija. Sad naoko izgleda dobro, ali kad stanete na njega, propadnete u blato do koljena - pričao nam je trener Istre Igor Pamić.

Za Dinamo se pripremao i utakmicom protiv Kopra, no susret su Slovenci napustili nakon što je za Istru dosuđen jedanaesterac.

- A što ću o tome reći, naljutili su se i otišli, no nije bilo ništa poslije, normalno smo se rastali.

Koliko ste spremni za susret s Dinamom?

- Nismo uopće spremni! Osam-devet igrača je ozlijeđeno, nikad nismo bili u lošijem stanju. A Dinamo je naša najbolja momčad, da bismo mu nekako parirali moramo biti optimalno pripremljeni, a mi smo daleko od toga - požalio se Pamić.

Što ne znači da se plavi smiju opustiti, Istra uvijek dobro igra protiv Dinama, a Pamić će već nešto pripremiti.

Teško da će sin Zvonko biti u sastavu plavih protiv tatine Istre.

- “Pegula” je s ozljedama, ali što drugo nego da se bori – poručio je otac sinu, igraču Dinama.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
10:29 03.02.2014.

U užasnom su stanju i zbog toga imaju sve uvjete da pobijede Dinamo.

MI
Mingan
12:44 03.02.2014.

X

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije