Bivši igrač Hajduka

Pogledajte majstorski pogodak Cernata protiv Hannovera

Cernat
Foto: Screenshot Youtube
1/2
19.01.2014.
u 18:00

Naime, njemački klub vodio je do 90. minute, a onda je bivši igrač Hajduka majstorskim udarcem iz daljine poravnao rezultat

 Rizespor i Hannover 96 prije nekoliko dana odigrali su prijateljski susret koji je završen rezultatom 1:1.

I ne bi to bila neka posebna vijest da Florin Cernat nije izveo pravu majstoriju u samoj završnici utakmice. Naime, njemački klub vodio je do 90. minute, a onda je bivši igrač Hajduka fenomenalnim udarcem iz daljine poravnao rezultat.

Komentara 1

LI
Lisabon
14:11 21.01.2014.

To je igrac za kojeg je veliki strucnjak Ivica Surjak,izjavio da je uvjerljivo najbolji igrac hrvatske lige,uz napomenu da je puno bolji od Modrica (koji je uz Dudua ,Corluku )onda jos igrao u Dinamu.Kad ,gle nepravde,Modric,Dudu i Corluka igraju u velikim evropskim klubovima ,a Cernat?E moj Surjak,nitko ne razumije tvoj menadjerski talenat niti tvoju viziju,osim onog baletana iz HNK kod kojeg je Cernat stanovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije