GOL GLAVOM

Pogledajte prvi gol Ante Rebića za Fiorentinu

Ante Rebić
Foto: screenshot/youtube
1/2
08.01.2014.
u 22:53

Dogodilo se to nakon prekida u kojem je prvo Borja Valero pogodio gredu, a na odbijenu loptu najbolje je reagirao hrvatski reprezentativac, koji je udarcem glavom sa šest, sedam metara pogodio za 2:0.

Ante Rebić dobio je priliku zaigrati za Fiorentinu od prve minute u utakmici osmine finala talijanskog Kupa protiv Chieva, a na ukazano povjerenje trenera Vincenza Montelle odgovorio je na najbolji mogući način, golom u pobjedi 2:0.

Naime, hrvatski reprezentativac zabio je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena prvi gol za 'ljubičaste'. Dogodilo se to nakon prekida u kojem je prvo Borja Valero pogodio gredu, a na odbijenu loptu najbolje je reagirao hrvatski reprezentativac, koji je udarcem glavom sa šest, sedam metara pogodio za 2:0.

Inače, prije njega je za vodstvo Fiorentine 1:0 zabio Joaquin u 30. minuti.

Rebić je teren napustio u 64. minuti kada ga je zamijenio Ryder. Nekoliko trenutaka ranije hrvatski napadač dobio je nezgodan udarac pa je moguće da ga je trener promijenio zbog neke lakše ozljede.

Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, ali zato je brojčano stanje obje momčadi jer je sudac isključio Ambrosinija (Fiorentina) i Sarda (Chievo), pa je Fiorentina pobjedom 2:0 izborila četvrtfinale Kupa.

Za goste je do 41. minute igrao Manuel Pamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije