Ne ide...

Prosinečki podnio ostavku u Kayserisporu!

Slaven Bilić, Robert Prosinečki
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
09.11.2013.
u 21:51

- Ovo je moja odluka i vjerujem da sam ispravno postupio. Više nisam trener Kayserispora - rekao je Prosinečki.

Robert Prosinečki više nije trener turskog Kayserispora. Prosinečki je podnio ostavku nakon što je u subotu izgubio od Bilićevog Bešiktaša s 3:0.

U dvoboju hrvatskih trenera Bilić je bio uspješniji na gostovanju kod Prosinečkog, a golove su zabili Sahan i Eneramo dok je Degirmenci pogodio pogrešnu mrežu. 

- Ovo je moja odluka i vjerujem da sam ispravno postupio. Više nisam trener Kayserispora - rekao je Prosinečki.

Kayserispor je nakon 11 kola turskog prvenstva posljednja momčad lige sa samo šest osvojenih bodova.

>> Otto: Prosinečki je kriv jer nije tražio još dva igrača

Komentara 4

DR
dragogera
08:18 10.11.2013.

Brzo ce naci novi posao

Avatar Glina74
Glina74
08:41 10.11.2013.

bilo bi najbolje da ga Niko uzme u svoj tim za Brazil

ZG
ZGexil
09:36 10.11.2013.

čovjek sa karakterom! nije za svoj osobni pojam bil dovoljno uspješan u zacrtanom, te kao ljudina snosi odgovornost toga "neuspjeha". svaka čast žuti. kod nas bi svi drugi bili krivi, osim "krivca". bojim se raspleta, da ne započme novo razočaranje u dinamu. da se razumjemo, žuti da, ali ne pod maminjom. jer ovo sa magathom maminju bude preskupo te predpostavljam da nebue niš od toga......... žutog, kak je ovdje već netko napisal, zaposliti i pridodati u kovačev stožer repke. pa da vidite igre i uspjeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije