EUROPSKA LIGA

Sevilla nakon penala izbacila Betis! Rakitić siguran s bijele točke

Ivan Rakitić
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.03.2014.
u 23:55

Raketa nije briljirao, no odigrao je cijeli susret i na kraju bio siguran kod izvođenja jedanaesteraca.

Sevilla je nakon velike drame izbacila Betis i prošla u četvrtfinale Europske lige. Momčad Ivana Rakitića nadoknadila je 0:2 iz prve utakmice i nakon jedanaesteraca izbacila gradskog rivala.

Strijelci za Sevillu bili Reyes u 21. i Bacca u 75. minuti. Asistent kod oba pogotka bio je Moreno. Raketa nije briljirao, no odigrao je cijeli susret i na kraju bio siguran kod izvođenja jedanaesteraca.

Porto je odigrao 2:2 kod Napolija što mu je nakon minimalne pobjede u prvoj utakmici bilo dovoljno za prolazak. Domaćine je u vodstvo doveo Pandev, ali je Porto okrenuo utakmicu preko Ghilasa i Quaresme. Napoli je u 90. minuti tek uspio izboriti remi.

Sjajan posao napravio je Basel koji je slavio s 2:1 u Salzburgu i prošao u četvrtfinale. Švicarska je momčad u 22. minuti gubila 1:0 i imala igrača manje (Suchy dobio crveni u devetoj minuti). No, uspjela se vratiti i pogocima Strellera i Xhake stići do pobjede. Susret je u prvom dijelu nakratko prekinut zbog nereda gostujućih navijača.

>> Andrea Pirlo spektakularnim pogotkom iz slobodnjaka odveo Juventus u četvrtfinale

Komentara 1

MA
Marinajo
07:59 21.03.2014.

Bravo raketa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije