u odličnoj formi

Real Madrid objavio: Uživajte u čaroliji Luke Modrića!

Luka Modrić vs Atletico Madrid
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
12.03.2014.
u 15:32

"Još nije ni blizu kraja svoje druge sezone u Real Madridu, a Luka Modrić već je zaradio divljenje navijača. Doživio je puno ovacija na Santiago Bernabeuu"

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u odličnoj je formi ove sezone zbog čega redovito dobiva hvalospjeve u španjolskim medijima. Ovoga puta i službena stranica kluba odala mu je veliko priznanje pa je objavila videokompilaciju njegovih najboljih poteza uz naslov "Uživajte u čaroliji Luke Modrića".

– Još nije ni blizu kraja svoje druge sezone u Real Madridu, a Luka Modrić već je zaradio divljenje navijača. Doživio je puno ovacija na Santiago Bernabeuu. Kada se u obzir uzme njegov doprinos, sve ih je zaslužio. Dodavanja više od 30 metara, precizne asistencije vanjskim dijelom kopačke, besprijekorna kontrola lopte, prolasci igrača i zapanjujući golovi iz velike daljine poput onoga koji je zabio na Old Traffordu, sve to urezalo se duboko u sjećanja navijača Real Madrida – piše službena stranica kluba.

Video s najboljim Lukinim potezima možete pogledati OVDJE!

>>Modrić u idealnoj momčadi kola! Pogledajte i zašto!

Komentara 14

NE
neki
16:37 12.03.2014.

Bravo Luka, svaka čast.

MA
MaJu
18:22 12.03.2014.

A gdje su sada oni pljuvatori svega Hrvatskog, EU Janez, DŠ, ... ?

DO
dosaosam
22:15 12.03.2014.

Luka majstore ,sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije