Strani nogomet

Rebiću 15 minuta u pobjedi Fiorenitne, United uvjerljiv

'Manchester United\'s Robin van Persie (centre) celebrates with his team-mate\'s after scoring his team\'s opening goalPhoto: Press Association/PIXSELL'
Reuters/ PIXSELL
15.12.2013.
u 17:10

Dva pogotka zabio je Welbeck, a jedan je dodao Cleverly. United je sada osmi, za Arsenalom zaostaje deset bodova

U 16. kolu talijanske Seria A Fiorenitan je uvjerljivo pobijedila Bolognu, bilo je 3:0. Strijelci su bili Ilicić, Valero i Rossi, a posljednjih 15 minuta odigrao je i Ante rebić. Dvije minute nakon što je ušao u igru dobio je žuti karton.

Šime Vrsaljko i Marko Livaja nisu bili niti na klupi na utakmici u remiju (1:1) Genoe kod kuće protiv Atalante.

Italija, 16. kolo: Chievo - Sampdoria 0:1, Fiorentina - Bologna 3:0, Genoa - Atalanta 1:1, Lazio - Livorno 2:0, Parma - Cagliari 0:0, Udinese - Torino 0:2. Poredak: Juventus 40 (15), Roma 37 (15), Napoli 32 (15), Fiorentina 30, Inter 28 (15) bodova...

Manchester United u gostima je pobijedio Aston Villu sa 3:0. Dva pogotka zabio je Welbeck, a jedan je dodao Cleverly. United je sada osmi, za Arsenalom zaostaje deset bodova.

Norwich i Swansea odigrali su 1:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije