Tudor ljutit na igrače

S Poljuda u Ligu prvaka: Trener vratara Rogić odlazi u Šahtar

Tomislav Rogić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
16.02.2014.
u 11:25

Inače, taj Pašalić igra kao navijen i iz utakmice u utakmicu potvrđuje da ga je Hajduk prerano i za premalo novca prodao.

Nije Hajduk napravio neke transfere u prijelaznom roku, tek je Mario Pašalić unaprijed potpisao za Chelsea. Ali, dobar je transfer ostvario stručni stožer: trener vratara Hajduka Tomislav Rogić na korak je do prelaska u Šahtar! Zadranin, koji je početkom siječnja stigao u Hajduk na poziv Igora Tudora i na mjestu trenera vratara zamijenio Tončija Gabrića, proteklih je dana bio u Donjecku.

Na djelu ga je vidio Mircea Lucescu, koji se oduševio onim što je vidio i čuo od Rogića i hitro je zatražio njegovo priključenje stožeru. A kada taj klub nekoga poželi, onda nema prepreka. Rogićev odlazak u Šahtar svojevrsno je priznanje Hajduku, ali i Rogiću, koji je dobio potvrdu da njegov rad s vratarima nije ostao nezapažen. Ne idu svaki dan naši treneri u momčadi Lige prvaka.

Lucescu je za mišljenje pitao i svog kapetana Darija Srnu, a o Rogiću svi pričaju hvalospjeve, nedavno ga je tako nahvalio Stipe Pletikosa da mu je skoro bilo neugodno. U posljednjih godinu i pol taj trener vratara iz Zadra imao je strelovit uspon. Najprije ga je Igor Štimac pozvao u stožer reprezentacije, pa ga je Tudor doveo u Hajduk, a sada ga silno želi Šahtar. Iza njega je, među ostalim, rad s Danijelom Subašićem, koji čuda radi u Monacu, pa s Antonijem Ježinom kojeg je doveo Dinamo, pa treniranje Pletikose u reprezentaciji.

Razgovore sa Šahtarom Rogić je obavio uz blagoslov Hajduka, koji mu neće praviti smetnje. Takve prilike treneri vratara dobiju možda jednom u karijeri.

A Tudor će si vjerojatno priključiti nekoga iz omladinske škole. Njega više more druge brige. I uz dvije pobjede na početku godine, obje s 2:1, ona nad Hrvatskim dragovoljcem izbacila ga je iz takta, doslovno razjarila. Zadovoljilo ga je tek dvadesetak minuta prikazane igre, opleo je Tudor po većini svojih igrača, pohvalio je zadnju liniju te Pašalića i Maglicu. Sistemom eliminacije lako je doći do spoznaje da je ljutit na Andrijaševića, Sušića, Kouassija, Anđelkovića i mladog Bashu.

Inače, taj Pašalić igra kao navijen i iz utakmice u utakmicu potvrđuje da ga je Hajduk prerano i za premalo novca prodao.

>> Hajduku pobjeda za 103. rođendan; Tudor: Ovo nije ono što želim gledati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije