Trener Hajduka

Tudor: Opet ćemo napasti Dinamo

Igor Tudor
Marko Lukunić/PIXSELL
03.12.2013.
u 15:30

- U mojoj ekipi, nikad nismo kalkulirali u smislu da smo išli se zatvarati, ili na bod. Uvijek idemo da budemo bolji, da pobijedimo - rekao je Tudor

Protiv Dinama ćemo opet igrati otvoreno, poručuje trener Hajduka Igor Tudor uoči novog derbija. Splićani su takvom igrom za vikend izvukli remi na Maksimiru, a isti će recept primijeniti i u srijedu kada će protiv najvećeg rivala igrati u četvrtfinalu kupa.

- U mojoj ekipi, nikad nismo kalkulirali u smislu da smo išli se zatvarati, ili na bod. Uvijek idemo da budemo bolji, da pobijedimo. Nekad uspijemo, nekad ne. Nikad nećemo igrati zatvoreni stil igre, a to nas služi na čast. Malo je ekipa koje protiv momčadi s boljim ekipama igraju otvoreno, a na to sam posebno ponosan. I s obzirom da nam takva igra donese takve rezultate, da nismo izgubili, to nam nosi samopouzdanje - rekao je Tudor.

Tudoru je jasno tko je favorit.

- Dinamo je veliki favorit i prvenstva i prolaska u finale. Svatko tko razumije nogomet, momčad koja uložila toliki novac, da Hajduk ne može biti favorit u takvom srazu. Priča nogometa je jedini sport gdje ne prolazi najčešće uvijek favorit. To nije nikakav nama alibi, već velika motivacija. Kako što je drugima ekipama koji igraju protiv Hajduka, da se nametnu protiv nas.

Vratio se i na nedjeljni derbi.

- U nedjelju je Dinamo imao par šansi više, dobar je bio naš golman. Posjed je bio 51-49 za nas, a to se Dinamu teško događa u Maksimiru. To ima vrijednost i neku težinu.

>> Mamić: Da smo zabili gol kao Hajduk, ne bismo izašli s vlastitog stadiona

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:09 03.12.2013.

Da , posjed je bio tu negdje ali je Hajduk stvorio tri šanse (jedna uz pomoć ruke) Dinamo ih je imao desetak i mogao je totalno uneredit Hajduka . Da se to dogodilo sad bi slušali sasvim druge priče , uglavnom hajdukove žalopojke . Ista stvar je bila i u super kupu kad je Dinamo potpuno nadigrao Hajduka , stvorio puno šansi dok Hajduka nije bilo nigdje , onda jedna glupost Addy-a penal za Hajduk i poslije svima puna usta velike predstave Hajduka i Tudorovog "rukopisa" a njegovi igrači nisu napravili praktično ništa .

Avatar lojzek1
lojzek1
15:43 03.12.2013.

I uživati podršku suca....

LA
laki13
19:43 03.12.2013.

da Hajduk ima podršku sudaca kao Dinamo, od1991. do danas sva prvenstva bi osvojio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije