Serie A

Vrsaljko slavio protiv Kovačića, kiks Napolija u Bologni

Mateo Kovačić
Reuters/Pixsell
19.01.2014.
u 16:57

Šime Vrsaljko u pobjedničkoj je momčadi odigrao cijeli susret, dok je Mateo Kovačić u Interu ušao u 23. minuti nakon ozljede Rickyja Alvareza

U 20. kolu talijanskog prvenstva Lazio je velikim preokretom slavio u Udinama 3:2. Rimljani su gubili 2:1 sve do 82. minute, a onda su unatoč činjenici da imaju igrača manje uspjeli pobijediti. Ivan Kelava nije branio za Udinese, utakmicu je odgledao s klupe.

Bianchi je doveo Bolognu u vodstvo protiv Napolija, ali onda je napuljska momčad pogocima bivših igrača Reala, Higuaina i Callejona, preokrenula rezultat i pobijedila 2:1. I kad su svi očekivali kraj, Bianchi je u sudačkoj nadoknadi postigao svoj drugi pogodak i postavio konačan rezultat 2.2.

A Genoa je pobijedila Inter sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Antonelli u 83. minuti. Šime Vrsaljko u pobjedničkoj je momčadi odigrao cijeli susret, dok je Mateo Kovačić u Interu ušao u 23. minuti nakon ozljede Rickyja Alvareza.

Italija, 20. kolo: Udinese - Lazio 2:3, Atalanta - Cagliari 1:0, Bologna - Napoli 2:2, Catania - Fiorentina 0:3, Chievo - Parma 1:2, Sassuolo - Torino 0:2, Genoa - Inter 1:0.

Poredak: Juventus 55, Roma 47, Napoli 43, Fiorentina 40, Inter 32...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije