NAKON UTAKMICE

Za razliku od Šimunića Giroud je s navijačima pjevao himnu

Olivier Giroud
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
22.11.2013.
u 08:25

Giroud je nakon pobjede protiv Ukrajine s navijačima otpjevao francusku himnu, Marseljezu.

Francuska je uspjela nadoknaditi 0:2 iz Kijeva i pobjedom protiv Ukrajine 3:0 u Parizu izborila Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Zanimljivo je kako je nakon utakmice mikrofon uzeo napadač 'trikolora', međutim za razliku od Josipa Šimunića koji je na Maksimiru s navijačima skandirao 'za dom spremni', Giroud je s navijačima otpjevao francusku himnu, Marseljezu.

>> Šimunić skandirao 'za dom spremni': Nisam ništa krivo napravio

Ključne riječi

Komentara 14

MR
MR78
09:13 22.11.2013.

Za razliku od Girouda Šimunić se na pošten način i bez pomoći sudaca plasirao na prvenstvo, da je Giroud imalo čovjek "pokrio bi se ušima" i šutio!

Avatar kocusa
kocusa
09:17 22.11.2013.

Procitajte rijeci fr. himne. ZDS je kamilica u usporedbi.

DU
Deleted user
08:44 22.11.2013.

dosta više o tome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije