Incident u Koprivnici

Zdravko Mamić urlao na suce 
i vrijeđao zaštitare

Mamić Barišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.03.2014.
u 10:11

Gostujući navijači, a bilo ih je 600-tinjak, prvi prekid napravili su u 72. minuti. Na teren su tada bacili sedam-osam baklji, što je natjeralo suca Bebeka da privremeno zaustavi igru

Zdravko Mamić i u Koprivnici je napravio skandal u svome stilu. Iako su svi pomislili da je napustio stadion u 74. minuti, nakon što su BBB-ovci na teren bacili još jednu baklju zbog čega je prijetio konačni prekid utakmice, to nije bilo točno. Mamić je odjurio u službeni prostor ispod tribine, a potom i u tunel koji vodi do travnjaka. Očevici tvrde da je vikao da će nekome j.... majku ako dođe do prekida susreta! Urlao je u smjeru travnjaka i sudaca. Kako Mamić nije bio naveden u zapisniku i nije se smio nalaziti ni u tunelu ni u službenima prostorijama, zaštitari su ga zamolili da se udalji. Doznajemo da mu to nije dobro sjelo pa je pogrdnim riječima izvrijeđao i njih. Sve je bilo na rubu fizičkog obračuna. Zanimljivo je da su u Mamićevoj pratnji, radi sigurnosti, bili policajci u civilu, ali oni očito nisu znali da on nema pravo dolaziti u službene prostorije.

Gostujući navijači, a bilo ih je 600-tinjak, prvi prekid napravili su u 72. minuti. Na teren su tada bacili sedam-osam baklji, što je natjeralo suca Bebeka da privremeno zaustavi igru, a zbog toga je i službeni spiker na stadionu upozorio da bi moglo doći do završetka utakmice. Policija je prekršajno prijavila 15 navijača Dinama koji su tijekom cijele utakmice glasno prozivali Mamića i tražili izbore.

Vidjet ćemo hoće li Mamić biti prijavljen, a Slaven Belupo, organizator utakmice, sigurno hoće. Bakljada i ulazak crnog labradora na teren na samom početku utakmice zabilježeni su u delegatovoj bilježnici.

>> Mamić: Igrači koje pratimo stari su, a Pinto ima pritisak
>> Dinamo pregazio Slaven pa Scoria ponudio ostavku

Komentara 48

LU
luanti
12:06 10.03.2014.

pazi novinara mamić je problem koji viće i galami a oni idioti koji bacaju baklje u teren su naši dragi navijaći a skansi izjavljuje nulta tolerancija na baklje tko je tu sad lud

ZE
.zeitgeist.
13:01 10.03.2014.

bosanac1951 Prije 15-20 godina je problem huliganizma bio puno veći, dok u isto vrijeme Mamić nije bio izvršni dopredsjednik udruge građana "GNK Dinamo Zagreb". Pa, eto ti odgovora.

AS
asi2013
13:49 10.03.2014.

Po ovom članku ispada da svaka grupa huligana, koji mogu biti i plačeni za ovakve sabotaže, može izazvati prekid utakmice i oduzimanje bodova Dinamu. Policija treba ovakve privesti i napraviti im prijave, da se vidi tko iza njih stoji, a ne bi bilo loše dodati i koji pendrek po manje osjetljivim dijelovima tijela. Ovaj članak je ne objektivan, ne cjelovit i sramotan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije