VEDRANA MALEC

Nisam vjerovala kada su mi novinari rekli da ću nositi zastavu

Vedrana Malec
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
05.02.2014.
u 08:30

– Doznala sam od novinara, a isprva nisam vjerovala. Ma velika je to čast, sretna sam da su baš mene izabrali – rekla je Vedrana Malec

Uz osam alpskih skijaša u Sočiju će nastupiti i dvoje skijaških trkača – Vedrana Malec (23) i Edi Dadić (21) te snowboarderica Morena Makar (29). Vedrana Malec imat će čast nositi hrvatsku zastavu na zatvaranju Igara.

– Doznala sam od novinara, a isprva nisam vjerovala. Ma velika je to čast, sretna sam da su baš mene izabrali – rekla je Vedrana Malec koja će nastupiti već prvog dana u disciplini skiatlon 15 km.

– Zbog toga nisam sigurna da ću biti na ceremoniji otvaranja jer veliki je napor stajati nekoliko sati u povorci, a potom još putovati do planina na kojima su natjecanja – kaže Zagrepčanka Vedrana, inače studentica 5. godine novinarstva.

I Edi Dadić nastupit će u skijaškom trčanju.

– Sa 21 godinom bit ću jedan od najmlađih pa je zato normalno da nemam neki imperativ rezultata. Glavno da utrku odradim najbolje što mogu – kaže Edi Dadić iz Ravne Gore i dodaje:

– Neke je sportaše frka zbog mogućeg terorizma, ali ja se uopće ne bojim.

A Zagrepčanka Morena Makar prva je Hrvatica koja će voziti snowboard na OI:

– Obična sam zagrebačka cura, završila sam fakultet, snowboardom se bavim već 13 godina, a ovo mi je vrhunac karijere. Nadam se da će ovaj uspjeh biti poticaj za razvoj snowboarda u Hrvatskoj.

>> Gips se uspaničio da i Ivica ima problema sa štitnjačom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije