Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.11.2013. u 12:31

Uvijek suvisla, sretna i simpatična voditeljica DJH gđa Karmela Vukov Colić dobrodošlo je i željno čekano voditeljsko osvježenje u “Plesu sa zvijezdama”

Jutros oko pola osam evo gđe Karmele Vukov Colić u krupnom planu. Lice najdobroćudnije i najveselije voditeljice HRT-a dodatno bliješti na svijetloj pozadini studija “Dobro-jutro-Hrvatske”, što je početak dana kakav pozdravlja svaka gledateljska duša. Za par minuta gđa K.V.C. će iz dubine studija u smjeru Sanje Doležal reći sad će doručak, a kad energetske kuglice i pločice namijenjene školskoj djeci stignu na stol, popularna Karmela će u ime njih dvije hrabro reći jako fino miriši naš doručak.

Budući da su kuglice ispale malo poveće, što ove dvije voditeljice i ljubiteljice slatkog zalogaja nimalo ne smeta, jedna od njih će, a to je “naša Karmela”, ipak reći da su to više topovske kugle nego kuglice. Istodobno na Z 1 teče repriza jučerašnjeg prigodnog i pravodobnog razgovora o opasnostima šećerne bolesti. Stručnjakinja u studiju kaže da oboljeli smiju jesti šećer (ali malo), što mnogi ne znaju. Znaju gledatelji HTV-a jer vide da se gospođe Doležal i Vukov Colić ustručavaju konzumirati ponuđene slastice.

I u ovom sretnom slučaju potvrđuje se, na ovogodišnjem početku onoga što se zove vrijeme darivanja, da su nam Bog, HRT i priroda (naročito priroda, tj. narav) dali u liku i djelu Karmele Vukov Colić pravo osvježenje, uvijek dobrodošlo i željno čekano gdje god da se pojavi, bio to nedavni “Ples sa zvijezdama” (i najave za njega) ili “Dobro jutro, Hrvatska”. Ovim proglašavamo vrijeme darivanja završenim.

>> Srećko Horvat i njegova emisija – dosadno

Komentara 4

AL
Alkana
12:49 28.11.2013.

Slažem se! Karmela je vrlo šarmantna i spretna voditeljica, uvijek dobro raspoložena i pozitivna. I umjerena u svemu!

BI
bigred1
15:46 28.11.2013.

kad je god vidim osvježi mi dan. izgleda kao nevinašce.

KR
kreont
16:16 28.11.2013.

Ja bi njih dvije izabrao ili za premijerke ili gradonačelnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?