na titovom mjestu

HDSSD: Tuđmanovim spomenikom Kerum se želi dodvoriti vlasti

'18.11.2010., Split - U zgradi Banovine odrzana sjednica Gradskog vijeca. Hrvoje Tomasovic Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
16.07.2012.
u 14:22

Predsjednik HDSSD-a upozorava da je 60 milijuna kuna namjenskih sredstava za Karepovac utrošeno u neke druge stavke

Na tiskovnoj konferenciji HDSSD-a njegov član splitski gradski vijećnik Luka Roguljić ustvrdio je kako je prijedlog gradonačelnika Željka Keruma da se spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu postavi na mjestu na kojem je Tito 1962. održao svoj čuveni govor Kerumov pokušaj dodvoravanja aktualnoj vlasti.

Spomenik dr. Franji Tuđmanu mora se postaviti na mjestu na kojem je on održao svoj pobjednički govor 1995. godine, poručuju HDSSD-ovci.

Dr. Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a, upozorava kako je 60 milijuna kuna namjenskih sredstava za Karepovac utrošeno u neke druge stavke.

– Trošenje namjenskih sredstava za nenamjenske potrebe nije u skladu sa zakonom. To je kazneno djelo za koje bi gradonačelnik trebao odgovarati – tvrdi Tomasović.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:40 16.07.2012.

. ..Tko drugom jamu kopa i ruši mu spomenike obično on(i)završe u njoj i budu mu rušeni spomenici. ..ČASNI i POŠTENi. ..

Avatar madcap
madcap
19:31 16.07.2012.

Tomasoviću, nećeš biti saborski zastupnik; kako bi to rekao Sanader.

MA
mareiaco
14:05 17.07.2012.

Tuđmanov spomenik triba biti na rivi.Jer za svakog pravog Hrvata to je ispravno.Ma kakve greške radija ipak je prvi Hrvatski presednik .Na rivi mora biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije