predsjednik na sasu

Josipović u Splitu: Vjerujem da će Vlada privatizirati Brodosplit

ivo josipović,saso (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/3
25.10.2012.
u 14:18

Čuo sam kao i vi, ne mogu to još komentirati. Vjerujem da će se ići u privatizaciju, kazao je predsjednik Josipović na međunarodnom gospodarskom sajmu Saso

Splitski međunarodni gospodarski sajam Saso posjetio je u četvrtak predsjednik Ivo Josipović koji se sastao s gospodarstvenicima. Ovogodišnji je sajam uspio okupiti 1300 proizvođača iz 11 zemalja i unatoč krizi održao prošlogodišnju razinu.

– Ovamo dolaze gospodarstvenici koji posluju bolje od prosjeka i uspješniji su od ostalih. Obišao sam štandove, razgovarao s ljudima, kažu da nije lako, ali ide, bore se s krizom. To je poruka optimizma koja je dobra iako smo svjesni situacije u kojoj smo.

Rekao je da je i Vlada konstatirala da treba više raditi na investicijama. I on koristi svaku priliku kako bi pomogao koliko može premda za to nije nadležan. Uskoro vodi veću grupu gospodarstvenika u Katar.

Novinare je zanimalo hoće li Brodosplit u stečaj?

– Čuo sam kao i vi, ne mogu to još komentirati. Vjerujem da će se ići u privatizaciju. To je jedna od zadaća koje moramo ispuniti – poručio je Josipović.

>>Od ugovora s DIV-om Vladu dijeli još 365 milijuna kuna

>>Josipović: Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije