Braniteljska akcija:

Kazneno ćemo prijaviti ministra pravosuđa i branitelja

prosvjed karlovac (1)
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
19.03.2011.
u 16:15

Oko 200 sudionika mirno je prosvjedovalo protiv Vlade, progona branitelja i teške situacije u zemlji

Ni Vlada RH niti ijedno ministarstvo 6,5 mjeseci nisu poslali zahtjev da se hrvatski branitelj Veljko Marić izruči Hrvatskoj, a njegov odvjetnik nije predao žalbu! Da je, već bi Veljko bio u Hrvatskoj! Zato što nisu učinili ono što su morali, u ponedjeljak ćemo podnijeti kaznene prijave protiv ministara pravosuđa i branitelja - najavio je je Mladen Leovac iz Braniteljske akcije na subotnjem prosvjednom skupu u Karlovcu.

Oko 200 sudionika mirno je prosvjedovalo protiv Vlade, progona branitelja i teške situacije u zemlji, no prosvjedu u organizaciji Hrvatskog nacionalnog fronta i Braniteljske akcije odazvalo se više gostiju nego Karlovčana, pa se onima koji su stigli iz mnogih gradova Hrvatske Boris Brajdić zbog toga i ispričao, a Dražen Bogović iz HNF-a kazao da je “prosvjed miniran od strane HDZ-a i njegovih poltrona”. Iako nisu bili među govornicima, na prosvjed su stigli i supruga Veljka Marića, Marija, te Željko Sačić, koji je novinarima kazao da će tražiti opoziv državnog odvjetnika.

– Obzirom da nije ispunio svoju zadaću, nije progonio počinitelje, huškače, komandante, nalogodavce, političke pokrovitelje onih koji su odgovorni za 16.000 mrtvih u Domovinskom ratu, 143 masovne grobnice, razaranje gradova, sela, industrije i štetu od 32 milijarde eura, hrvatska Vlada ga, ako ima imalo morala, mora odmah smijeniti - rekao je Sačić

Ključne riječi

Komentara 2

1O
1st-opinion
17:48 19.03.2011.

Pitanje: Sto je to nacionalna sramota u Hrvata? Odgovor: Imati za premijera Brkatu Sivulju koju je odgajao i zivotu poducavao brkati i bradati cetnicki vojvoda, pa ona sada kroji sudbinu Hrvatima i braniteljima.

OB
-obrisani-
17:57 19.03.2011.

1st - nisi spomenuo Joca pravDU, koji svira dodigu niz uvo u genocidnoj rs i sve podređuje \"politici pomirenja\" sa agresorima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije