slavonski brod

Klubu "Regoču" donirali kućanske aparate

doniranje kluba Regoč (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
06.06.2013.
u 18:40

Djelatnici ''Agrostroja'' i ''Elektroluxa'' uspjeli su obradovati štićenike Kluba ''Regoč'', koji djeluje pri slavonskobrodskoj Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

SLAVONSKI BROD - Skromnom donacijom, a prije svega dobrom namjerom i iskrenom željom da nekome tko je u potrebi pomognu, djelatnici \'\'Agrostroja\'\' i \'\'Elektroluxa\'\' uspjeli su obradovati štićenike Kluba \'\'Regoč\'\', koji djeluje pri slavonskobrodskoj Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Humanitarnu akciju su organizirali u svojim tvrtkama i danas su je priveli kraju donacijom kućanskih aparata koji su domaćinstvu \'\'Regoča\'\' već duže vrijeme bili prijeko potrebni, a štićenici su ih u znak zahvalnosti nagradili rukotvorinama koje sami izrađuju. Uređaji će im koristiti da brže nauče i uvježbaju aktivnosti iz svakodnevnog života, te kroz naučeno pomoći samostalnije živjeti i jednostavnije obavljati svakodnevne kućanske poslove.

Inače, u malenoj kreativnoj radionici vješte ruke štićenika izrađuju razne uporabne predmete, rukotvorine i prigodne ukrase, pa je Klub \'\'Regoč\'\' u suradnji sa šibenskom Udrugom \'\'Kamenčići\'\' ove godine dogovorio prodajni štand u Vodicama, gdje će tijekom ljeta prodavati svoje predmete iz kućne radinosti. Nadaju se da će tako uspjeti prikupiti jedan dio novca, jer im je prijeko potreban za nastavak aktivnosti i daljnji rad Udruge koja skrbi o osobama s mentalnom retardacijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije