pijani sukob

Potukli se poslije skupa HDZ-a, 69-godišnjak teško ozlijeđen

franjo pinušić
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
07.03.2012.
u 22:11

Pijano razračunavanje nema baš nikakve veze sa skupom HDZ-a, kaže vijećnik skupštine Karlovačke županije Franjo Pinušić.

- Neki političari pokušavaju razračunavanje pijanaca prikazati ako politički problem i sukob unutar HDZ-a – rekao je Franjo Pinušić, vijećnik skupštine Karlovačke županije nakon što se u javnosti pojavila informacija da je nakon stranačkih izbora u HDZ-u u Vukmanićkom Cerovcu, nedaleko mjesta gdje živi bivši ministar Branko Vukelić, došlo do fizičkih razračunavanja i do teškog ozlijeđivanja 69-godišnjaka.

– Prava je istina da je to bio sukob u kojem je sudjelovala grupa pijanih ljudi. Nažalost, nastradao je Dražeta Dražetić, useljenik iz okolice Jajca koji je, kako dobro znam, miran i staložen čovjek. Zbog nekog vrlo prozirnog sukoba oko mobitela na njeg je nasrnuo Josip Gavrić, tridesetogodišnjak, i udario ga pivskom bocom po glavi. Pokušao sam spriječiti sukob, no znate kako je to među pijanim mnoštvom. Koliko čujem siroti Dražetić je u vrlo teškom stanju, no sve to nema baš nikakve veze sa skupom HDZ-a, koji je već davno prije bio završen. Napad se dogodio pred mjesnom trgovinom, a prostori gdje se sve održavalo bili su i zaključani – objasnio je Pinušić.

O ovom slučaju izvijestila je i PU karlovačka, no u službenim podacima nije se spominjala veza teškog ozljeđivanja 69-godišnjaka i stranačkog skupa. Na prezentaciji razultata sa HDZ-ovih izbora u temeljnim ograncima predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Jelić rekao je kako na izborima nije zabilježen niti jedan incident, niti je upućen ijedan prigovor.

Komentara 73

AU
autoritet
10:48 08.03.2012.

Naslov kaže jedno, članak drugo Dno dna novinarstva

OB
-obrisani-
09:10 08.03.2012.

ma nisu im članovi krimosi....to razbijanje glava flašom se slučajno dogodilo

OB
-obrisani-
09:33 08.03.2012.

politika se vodi....bocom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije