'Deri raju'

Riječki buntovnik digao glas protiv fiskalizac​ije

marin
Goran Kovacic/PIXSELL
10.07.2013.
u 13:54

Marin zahtjev za uvođenjem fiskalnih blagajni na zelenim tržnicama drži apsolutno nerazumnim

\"Stav SDP-ove \"fiskalizacije\" - deri raju, lezi tajkunima\", poruka koju je danas na svome transparentu Korzom pronio poznati riječki buntovnik Marin Miošić Stošić.

Uvijek glasan u ime nezadovoljne, ali uglavnom šutljive većine, Marin zahtjev za uvođenjem fiskalnih blagajni na zelenim tržnicama drži apsolutno nerazumnim.

- Kumicama na placi, na buri, kiši, vitru staviti fiskalne blagajne, a da se ljude na to uopće nije pripremilo, kao što se nije pripremilo ni tržnice, javne prostore. Neprihvatljivo je da se zabrani ona spontana prodaja, pa ostat ćemo bez pola turista koji tako nešto žele vidjeti. To više nije placa. Hladana birokracija SDP-a zatire svaki zametak naše spontanosti. Sve je hladno, birokratski, sve se kontrolira, to je i cilj svakog sustava. Ono što rade u Europi, imitacija je i ove SDP-ove Vlade - zaključio je Marin dodavši kako je i u medijma sve manje. Ne podnose kad Marin zakukuriče, kazao je.

>>\'Vlada je izabrala krivi termin za uvođenje fiskalizacije\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije