veliki ulov

Šibenčanin ulovio "čudovište" – divovsku meduzu

meduza, šibenik (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/8
19.10.2011.
u 16:28

– Svi koji su prošli rivom zaustavili su se i čudili kolika je – ispričao je Šibenčanin Edi Papak.

Šibenčanin Edi Papak (41) u srijedu je iz mora izvukao veliku meduzu. Promjer klobuka bio joj je oko 50 centimetara, a riječ je o vrsti meduze Cotylorhiza tuberculata koja je uobičajena u Mediteranu i Jadranskom moru.

– Kao i svakog jutra šetao sam se uz obalu i ovaj put u moru primijetio čudovište. Nisam odmah shvatio da je riječ o meduzi, jer su obično deset puta manje. Skočio sam u privezani izletnički brod da je pobliže promotrim, a onda sam je odlučio izvući. Nakon nekoliko pokušaja uspio sam nekoliko kilograma tešku neman "kašetom" za ribu izvaditi i bacio sam je na obalu. Svi koji su prošli rivom zaustavili su se i čudili kolika je – ispričao je Papak za 24sata.

>>Cijeli tekst pročitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 21

UK
Ugo Kajvez
18:56 19.10.2011.

A zašto ju je morao uloviti i ubiti ?? .............

VK
vječni krojf
10:40 20.10.2011.

Al ce biti rucak,malo blitve uz to i evo ti veselja.

NO
nobadi
18:35 22.10.2011.

a koja je točno svrha ovog \"ulova\"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije