MANDALINIĆ NA TRIBINU

Goluža uoči Rusije odlučio napraviti prvu zamjenu

Stipe Mandalinić
NPH/Pixsell
20.01.2014.
u 21:59

Umjesto Stipe Mandalinića u momčad je uoči utakmice sa Rusimauvrstio Ivana Sliškovića.

Slavko Goluža odlučio je napraviti prvu zamjenu na europskom prvenstvu. Umjesto Stipe Mandalinića u momčad je uoči utakmice sa Rusima uvrstio Ivana Sliškovića.

Mandalinić se nije puno naigrao na ovom prvenstvu. Najviše je igrao protiv Francuske (10 minuta), nešto manje protiv Bjelorusa (sedam), a najmanje protiv Šveđana (2,52 minute) i Crnogoraca (44 sekundi). Na četiri utakmice postigao je dva pogotka iz četiri pokušaja. Po jedan je dao Bjelorusima i Francuzima.

Ivan Slišković od ove sezone igra u Pivovarni Laško. U Ligi prvaka postigao je 26 pogodaka u šest utakmica.

>> Domagoj Duvnjak propustio trening u ponedjeljak
>> Goluža: Moramo što prije zaboraviti poraz od Francuske

Komentara 1

Avatar djerkov
djerkov
08:05 21.01.2014.

Najbolja izmjena će bit kad neko nogira Golužu i njegovog mentora iz reprezentacije. Kauboje uspješno može vodit jedino Lino Červar! Ili dat priliku Ivanu Baliću, čoviku koji stvarno poznaje rukomet u dušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije