Sretno, dečki

Mogu li se naši oporaviti i uzeti broncu na EP-u?

Duvnjak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.01.2014.
u 11:44

U nedjelju u 15 sati igramo za treće mjesto protiv Španjolske, ali pitanje je koliko ćemo se oporaviti i pshički i fizički

Poraz od Danske u polufinalu Europskog prvenstva ostavio je veliki trag na naše rukometaše. Duvnjak, Vori i ostalo društvo razočarani su načinom na koji su izgubili u petak navečer, a već sutra očekuje ih novi veliki susret.

U 15 sati igramo za treće mjesto protiv Španjolske, ali pitanje je koliko ćemo se oporaviti i pshički i fizički. Naši igrači umorni su, na cijelom prvenstvu igraju u visokom ritmu i umor je neizbježan. Ipak, iz Danske poručuju da će dati sve od sebe protiv Španjolaca.

- Izgleda da nam je ta bronca suđena. Veliko hvala navijačima, svima koji su uz nas i zato idemo kao 'fajteri' po tu medalju u nedjelju za njih, poručio je izbornik Slavko Goluža.

Nadamo se da će naši ipak smoći snage za taj susret i uzeti broncu što bi bio veliki uspjeh.

>>Vori: Nismo mogli pobijediti, suđenje je bilo nenormalno

Komentara 3

DU
Deleted user
13:16 25.01.2014.

Iza one povijesne zlatne medalje na SP 2003 i OI 2004 stalno smo na prvenstvima kukali da smo umorni kada dodje polufinale ili finale. Iza OI 2004 igrali smo dva OI:a, pet SP:a i pet EP:a i uzeli brda medalje (i drvene,bronce i srebra) a zlato nikada. U to vrijeme su nijemci, spanjolci, danci i fracuzi uzeli zlata i ako su imali oscilacije i bili bez kontinuiteta (osim francuze). Hrvatska je stalno u vrhu ali uvijek fali onaj zadnji korak. Inace ne strahujem od spanjolaca jer smo bolji.

L0
luena 01
12:59 25.01.2014.

Zasluzili smo i vise od bronze,tesko ce biti i do nje doci ako nam Danski suci budu sudili...

CP
Cviet Prigorja
14:10 25.01.2014.

Knezu Domagoju ! Molim reprezentativce da se prikljuće humanitarnoj akciji kupovine kvalitetnih naočala njemačkim sucima, Wilbecku, Hansenu te nekim komentatorima na ovom portalu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije