Goluža odlučio

Kakav šok! Lacković zbog ozljede propušta Euro u Danskoj

Blaženko Lacković
08.01.2014.
u 09:12

Lijevi vanjski hrvatske reprezentacije ozlijedio je koljeno na prvoj pripremnoj utakmici protiv Tunisa.

Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, rekao je nakon dviju utakmica protiv Tunisa da već u glavi ima 16 igrača koje će voditi na Europsko prvenstvo, ali neće se žuriti s objavom. Velika dvojba bila je treba li voditi Lackovića.

– Lacković je dobio udarac u kost koljena. Sreća da ništa nije oteklo, ništa nije napuklo ili puklo i uvjeren sam da će biti spreman za prvu utakmicu protiv Bjelorusije, 13. siječnja – rekao je Damir Kajba, fizioterapeut Hrvatske.

Međutim, izbornik Goluža ipak je odlučio ostaviti Lackovića kod kuće, shvatio je da ne bi mogao izdržati taj ritam na Euru. Podsjetimo, lijevi vanjski hrvatske reprezentacije ozlijedio je koljeno na prvoj pripremnoj utakmici protiv Tunisa.

Lacković je već propustio jedno Europsko prvenstvo, 2010. u Austriji. Doduše, bio je u sastavu, ali nije igrao. Tek nešto malo protiv Danske u drugom krugu kada je postigao svoj jedini pogodak na prvenstvu.

>>Hrvatska u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedila Tunis

>>Nitko ne bi bio sretniji od nas da osvojimo naslov, ali...

>>Buntić: Uz malo sreće uzet ćemo i to europsko zlato

Komentara 3

LU
lutkica
22:03 08.01.2014.

ma kakva povreda,nije spreman..to je prava istina...

DI
duncan_idaho
10:36 08.01.2014.

boli me briga

CE
cenzura
10:31 08.01.2014.

Lac je jedan od "neposlušnih" i dobar je s Ivanom Balićem pa je zato ostao doma! Goluža već sad traži alibi za eventualni neuspjeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije