Zaista prljavi Harry

Eastwood ima curu: On i bivša žena zamijenili partnere

clint eastwood (1)
VL, Profimedia
04.09.2013.
u 21:22

Clint Eastwood i njegova bivša supruga Dina već su krenuli dalje sa svojim ljubavnim životom.

Clint Eastwood i njegova bivša supruga Dina već su krenuli dalje sa svojim ljubavnim životom. Prema pisanju stranih medija, nova djevojka 83-godišnjeg glumca bivša je supruga sadašnjeg Dininog dečka Scotta. Iako zvuči kao zavrzlama, zapravo je jednostavno - Clint i Dina te Erica Tomlison Fisher i njezin muž zamijenili su se.

Clint i njegova 42-godišnja djevojka Erica viđeni su zajedno u zračnoj luci u Los Angelesu tijekom vikenda kada je ona ušla u njegov automobil, piše Daily Mail. Clintova bivša supruga rastužila se kada je vidjela glumca s novom djevojkom, no nadodala je da se raduje novim počecima.

- Malo me rastužilo kad sam vidjela fotografije Clinta s gospođom Tomlison Fisher, no radujem se novim počecima, napisala je Dina na Twitteru. Clint cijelu aferu s Ericom nije komentirao, a njegov glasnovogornik izjavio je kako o novoj vezi svog klijenta ne zna ništa.

>>Dina neće dobiti ni cent nakon razvoda od Clinta Eastwooda

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije