provokativna

Eva Mendes: Ruže u vrtu uvijek obrezujem gola

eva mendes (1)
Pixsell
28.04.2013.
u 17:00

Dosad nije imala ozbiljnu ulogu zbog koje su je kritičari hvalili do iznemoglosti, ali svojom ljepotom i pokojom izjavom redovito se trudi biti u novinama.

Ljepotica kubanskih korijena Eva Mendes svoj put do američkog sna počela je na Floridi. Odskočna daska bili su joj filmovi o kojima danas i ne priča, a nakon što je jednom ušla na listu holivudskih zvijezda A kategorije, pobrinula se da na njoj i ostane.

Dosad nije imala ozbiljnu ulogu zbog koje su je kritičari hvalili do iznemoglosti, ali svojom ljepotom i pokojom izjavom redovito se trudi biti u novinama. Posljednji film koji je snimila, a u kojem će i naša publika uskoro uživati, jest “Grijesi očeva” u kojem igra s Ryanom Goslingom i Bradleyem Cooperom. Sa sedam godina mlađim Rayanom na snimanju je započela vezu i već žive zajedno, ali o braku ne razmišljaju. Seksi glumica jednom je izjavila da je djeca ne zanimaju, a da je za nju brak samo jako stara tradicija koja se ne uklapa u njezin moderni život. No zato se u njezin život uklapaju provokativne izjave pa je tako otkrila kakva odlazi u vrt.

– U vrtu sam uvijek gola. Kada vidim da neku ružu treba obrezati, ne pada mi na pamet otići u kuću i odjenuti se – kaže 39-godišnja Eva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije