Nasamario sve

Gerard Pique se samo šalio. Shakira nije rodila!

shakira,gerard pique
Foto: Gerard Pique Facebook-profil
1/3
28.12.2012.
u 09:14

Nogometaš nije baš poznat po svom smislu za humor pa je lako pretpostaviti da je baš zbog toga ova dobro smišljena šala prošla odlično

Iako je jutros na svom Twitter-profilu objavio da su on i Shakira postali roditelji, nakon nekoliko sati nogometaš Barcelone Gerard Pique objavio je da  je sve bila - šala!

Nogometaš nije baš poznat po svom smislu za humor pa je lako pretpostaviti da je baš zbog toga ova dobro smišljena šala prošla odlično.

Nogometaš je u svom juatrnjem objaljvljivanju "šale" na Twitteru napisao: "Naš se sin rodio, oboje smo presretni. Hvala svima na lijepim željama". No, u kasnijoj poruci svima je zaželio sretan "Dan Svetih Nevinih", što je španjolska verzija 1. aprila.

Par se upoznao 2010. godine, a u rujnu je objavio da 35-godišnja zvijezda očekuje bebu.

>>Bivši dečko preko suda traži od Shakire sto milijuna dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije