Zbog nesreće

Grdoviću kazna od 30.000 kn i osam mjeseci bez vozačke

mladen grdović,policija (1)
Željko Mršić/PIXSELL
18.04.2013.
u 09:00

– Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikli, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se – našalio se Mladen.

Iz Policijske uprave zadarske potvrdili su da je prošlog vikenda Mladen Grdović bio najpijaniji vozač kojeg su testirali. Nakon prometne nesreće koju je imao ispred svoje kuće u Zadru ovog vikenda policija mu je izmjerila 2,45 promila alkohola. Zbog toga je ostao bez vozačke dozvole na osam mjeseci. Glazbenik se požalio da nema sreće za upravljačem vozila.

– Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikli, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se – našalio se Mladen. Osim što je ostao bez vozačke, mora platiti i 30.000 kuna kazne. Unatoč tome, tvrdi, sugrađani ga vole jer je jednostavan i puno je napravio za rodni grad.

– Danas 90 posto ljudi u svijetu pije pa i ja ponekad popijem bevandu – nastavlja glazbenik. Preksinoć je u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru pjevao na snimanju 500. emisije Lijepom našom. Na pozornici mu se pridružila Stephanie Milda (5), djevojčica koja je nedavno operirana u Americi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije