predubok dekolte

Grudi u prvom planu: Gaga pokazala više nego što je planirala

lady gaga
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/6
20.08.2013.
u 21:21

Nakon što je obožavatelji jučer nisu gotovo prepoznali, Lady Gaga danas nije mogla proći nezamijećeno

Nakon što je obožavatelji jučer nisu gotovo prepoznali, Lady Gaga danas se tijekom promocije svog najnovijeg singla “Applause” odlučila na nešto radikalniji izgled.

Odjevena u jesensku kolekciju modne kuće Balmain, atraktivna haljina s dubokim izrezom otkrila je više nego što je Gaga htjela pokazati. Stavivši dekolte u prvi plan, pjevačica se nije poslužila holivudskim trikom kojim bi učvrstila haljinu te su joj izvirile grudi.

Čini se kao odličan plan za promociju novog albuma nakon što su obožavatelji jučer izrazili nezadovoljstvo njenim izgledom.

 Ostavila je dojam kao da nema mašte. To nije bila Lady Gaga koju volimo  napisao jedan od obožavatelja na Twitteru komentirajući njen dolazak u crvenom Cadillacu i bijeloj haljini.

>>Lady Gaga u novom spotu u seksi opravicama koje skrivaju vrlo malo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije