bojkot do kraja

Izrealski supermodel Watersu: Prestani koristiti moje fotografije

bar refaeli
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/3
22.08.2013.
u 18:32

Nakon što je frontman Pink Floyda napisao otvoreno pismo pozivajući glazbenike na bojkot Izraela, Bar Refaeli poručila mu je da prestane koristiti fotografiju s njenim likom na svojim nastupima

Nakon što je frontman Pink Floyda Roger Waters napisao otvoreno pismo pozivajući glazbenike na bojkot Izraela, najpoznatiji izraelski supermodel Bar Refaeli poručila mu je da prestane koristiti fotografiju s njenim likom na svojim nastupima.

– Roger Waters, bolje da makneš moje fotografije s videa na svojim nastupima. Ako bojkotiraš – idi do kraja – napisala je Refaeli na Twitteru na hebrejskom u srijedu.

Čini se da se Refaeli predomislila, jer je 2011. rekla da joj je čast biti prikazana na Watersovom koncertu.

>>Poput žene pauka: Pogledajte koliko je gipka Bar Refaeli

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije