prikliještio ga

J. Bieber udario fotografa autom i pobjegao s mjesta nesreće

Justin bieber
DPA/PIXSELL
18.06.2013.
u 15:01

Justin Bieber pobjegao je s mjesta nesreće nakon što je sinoć u 23.45 sati svojim bijelim Ferrarijem na Sunset Boulevardu u Los Angelesu prikliještio fotografa uz drugi automobil

Justin Bieber pobjegao je s mjesta nesreće nakon što je sinoć u 23.45 sati svojim bijelim Ferrarijem na Sunset Boulevardu u Los Angelesu prikliještio fotografa uz drugi automobil, piše TMZ.

Bieber je bio u klubu, nešto prije ponoći krenuo je kući, no ispred njegova limenog ljubimca bili su paparazzi. Zamolio ih je da se maknu te krenuo vozilom i jednog od njih slučajno pritisnuo na drugi auto.

Bieber se brani da ga nije vidio, no fotograf je prevezen u obližnju bolnicu s ozljedama.

>> Justin Bieber izbjeći će kaznu za prebrzu vožnju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije