Tragedija

Jacintha Saldanha ostavila je tri oproštajna pisma

kate (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
Autori: sp, ic
14.12.2012.
u 10:58

Medicinska sestra u jednom od ova tri pisma kritizirala je osoblje bolnice kralja Edwarda VII. u kojoj je radila, prenosi Guardian.

Medicinska sestra koja je radila u bolnici u koju je zbog jutarnjih mučnina došla trudna vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i koju su prevarili radijski voditelji iz Australije počinila je samoubojstvo. Otkriveno je da se Jacintha Saldanha objesila ostavivši tri poruke i policija u ovom trenutku nema sumnji u okolnosti. Kopije pisama policija je predala Jacinthinu suprugu.

Sadržaj prvog pisma odnosi se na poziv radijskih voditelja koji su se Jacinthi predstavili kao kraljica Elizabetha i princ Charles, u drugom pismu je obitelji poručila kakav pokop želi dok je treće pismo upućeno osoblju bolnice kralj Edward VII. u kojoj je radila i koje je u oproštajnom pismu kritizirala, prenosi Guardian.

Pokop će biti u danas, a misa zadušnica u subotu u Westminsterskoj katedrali.

Komentara 17

DU
Deleted user
12:43 14.12.2012.

i koga boli racku u hrvatskoj za ove spodobe...80% stanovnika hrvatske nije culo za njih. ili mislite da ste Europa ao ovaj scum razvlacite po novinama. isto ko dynamo. misle ako dovedu par crnaca da su Manchester ili chelsey

MA
master
16:53 14.12.2012.

U Americkim medijima je objavljeno da je imala povrede na zglobovima obje ruke. Svko neka izvuce svoj zakljucak odkuda te povrede i jeli somoubojstvo.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:11 14.12.2012.

Tragedija, ali voditelji nisu ništa krivi. Ja mogu nazvati bilo koga i predstaviti se da sam "Papa" - ako to netko povjeruje to je njegov problem. Vjerojatno se radi o psihički nestablnoj osobi, ako je već nasjela umjesto da ode tjedan dana na godišnji/bolovanje, žena se objesi, mislim stvarno... A britanci su opet priča za sebe, drugima dijele lekcije i uče ih demokraciji a još uvijek imaju kralja i kraljicu!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije