Nastup na Jarunu

Jelena Rozga: Pronašla sam svoju blizanku, malu crnu Rozgu

lourdes madonna
Bigpictures
03.05.2013.
u 19:00

Splićanki se na pozornici na Jarunu pridružila djevojčica koja savršeno imitira pokrete pjevačice, a pjevala je besprijekorno

Iako ju je na zagrebačkom jezeru Jarun čekalo nekoliko stotina obožavatelja, Jelena Rozga prije velikog koncerta otišla je na još jedno događanje. Njezini prijatelji i omiljeni dizajneri – modni dvojac ELFS – u kinu Europa prikazivali su film o svojoj novoj kolekciji i pjevačica ih je došla podržati. Više nije njihovo zaštitno lice, zamijenila ju je Fani Čapalija no, kaže – nije ljubomorna.

– Fani znam godinama, ona je još 1998. glumila u spotu Magazina dok sam bila njihova pjevačica i mislila sam da je najljepša žena na svijetu. I danas izgleda besprijekorno – hvali Jelena bivšu misicu, a lijepe riječi ima i za ELFS-e koji su joj odabrali seksi odjeću u kojoj je na Jarunu nastupila.

– Ujutro sam došla k njima i rekla – ne želim haljinu. Kada sam vidjela ovaj topić, znala sam da je baš za mene – kaže Jelena i ne obazire se na komentare o svom trbuščiću. U ovoj se kombinaciji, kaže, osjećala odlično. Iako vrijeme nije bilo na njezinoj strani, nevrijeme se u četvrtak navečer obrušilo na Zagreb, brojni su obožavatelji ipak došli vidjeti omiljenu pjevačicu.

– Bio je to stvarno poseban dan. Svi su bili tako emotivni, a najdraža mi je bila jedna djevojčica, prava mala crna Rozga. Moja kopija. Naučila je sve moje pokrete pa sam je izvela na pozornicu, bila je prekrasna, a i publika ju je obožavala. Poslije mi je prišla i njezina mama kojoj je bio rođendan – rekla je još pod dojmom uzbuđena Jelena. Duet s malenom Lanom drugi je dan postao hit na YouTubeu. Pred Jelenom su novi nastupi, priprema novu pjesmu, a do kraja godine, kaže, imat će i album.

– Ljeto će biti radno pa opet neće biti ništa od sunčanja i kupanja. Ništa od preplanule Rozge. Ma ja ionako na sunce ne smijem jer sam na njega alergična. Opet ćete me vidjeti u blijedom izdanju – smije se pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije