pjevačica u londonu

Jelena Rozga: Srdačna Gwyneth Paltrow pohvalila je moje cipele

jelena (1)
Foto: Privatni album
1/3
27.01.2013.
u 14:00

– Svakako bih preporučila odlazak u British Museum i Natural History Museum te u Covent Garden kao i pogledati neki mjuzikl. Doista sam uživala u mjuzikli Mamma Mia – savjetuje pjevačica.

Izreka kaže kako putovanja obogaćuju i s njom se potpuno slaže pjevačica Jelena Rozga koje je godinu počela putovanjem i to onim u britansku prijestolnicu – London.

Posebno su je oduševili modni trendovi građana Londona koje opisuje kao hrabre i kreativne. Te lude modne kombinacije djeluju inspirativno i odlazak je u šoping u Londonu neizbježan.

– Imala sam sreću što sam bila u Londonu tijekom njihovih poznatih rasprodaja pa sam se nagradila cipelama i jaknom – kazala je Splićanka i otkrila što je se posebno dojmilo.

– Svakako bih preporučila odlazak u British Museum i Natural History Museum te u Covent Garden kao i pogledati neki mjuzikl. Doista sam uživala u mjuzikli Mamma Mia – savjetuje pjevačica.

A da je u Londonu sve moguće, govori Jelenin neobičan susret.

– Dok smo moja prijateljica i ja uživale u večeri u trendi restoranu Coya, stol do nas sjedile su glumica Gwyneth Paltrow i modna dizajnerica Stella McCartney. To nisam primijetila sve dok se nismo susrele u toaletu ispred ogledala. Razmijenile smo i nekoliko komplimenata. Gwyneth me se posebno dojmila, jako je srdačna i topla osoba. Takva iznenađenja mogu se dogoditi samo na putovanjima i zato se ja držim stare poslovice: putovati, putovati i samo putovati – kazala je Jelena.

Ključne riječi

Komentara 6

GU
Gumba017
18:47 27.01.2013.

Od sad kad idem u zahod u Londonu, nosim sa sobom foto aparat. Nikad ne znas na koga ces naletiti....

AR
ana.rimbaud
08:14 28.01.2013.

Tipična malograđanka! Sretne poznatu osobu i odmah to izlaje u novinama. Je li išta bolja ako je srela poznatu glumicu? Naravno da nije!

Avatar DucMan
DucMan
08:44 28.01.2013.

Jelena Rozga: Srdačna Gwyneth Paltrow pohvalila je moje cipele -------------------------------------------------------------- Zašto, je li Rozga sama napravila te cipele? Bože, kakve su ovo kvalitetne gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije