Kolege

Jennie Garth: Bilo bi mi jako čudno hodati s Lukeom Perryjem

jennie garth
pixsell
20.12.2012.
u 11:38

Glumica je nedavno priznala da joj je jako teško gledati bivšeg supruga, s kojim ima troje djece, s novom djevojkom, ali je isto tako otkrila da i ona ima novu romansu.

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Jennie Garth u ožujku je objavila da se razvodi od supruga Petera Facinellija što je odmah potaknulo glasine da ljubuje s kolegom iz serije Lukeom Perryjem. No, glumica kaže da unatoč tome što je između nje i Lukea uvijek bilo kemije, nema šanse da budu zajedno. Jennie kaže da bi joj bilo čudno taj odnos prebaciti na tu razinu.

– Mi smo samo jako dobri prijatelji. Jako ga volim, ali hodati s njim bilo bi čudno – rekla je Jennie.

A popularne Kelly i Dylana iz "Beverly Hillsa" mogli bismo opet gledati zajedno na ekranima.

– Neće biti riječ o sitcomu, trenutačno smo u pregovorima i jako sam uzbuđena zbog svega. Uskoro ćemo se početi nalaziti s našim kreativnim producentima – tajnovito je Jennie najavila novi projekt.

Glumica je nedavno priznala da joj je jako teško gledati bivšeg supruga, s kojim ima troje djece, s novom djevojkom, ali je isto tako otkrila da i ona ima novu romansu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
13:27 20.12.2012.

Slažem se, ni ja ne bih mogao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije