pazi što jede

Jennifer Aniston: Jednom sam jela u McDonald'su i pozlilo mi je!

'Actress Jennifer Aniston attends the 64th annual Directors Guild of America Awards in Los Angeles on January 28, 2012. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)'
Reuters/PIXSELL
03.07.2013.
u 14:37

Uvijek nastojim jesti organsku i zdravu hranu pa mi se želudac počeo okretati kada sam pojela hamburger i pozlilo mi je, kaže glumica

Glumica Jennifer Aniston i u svojoj 45. godini izgleda besprijekorno, a zašto je to tako otkrila je u intervjuu za New York Magazine. Lijepa Jennifer je, naime, 'alergična' na brzu hranu.

– Nikad neću zaboraviti kad smo Justin i ja bili na putu i kad smo bili toliko gladni da smo otišli u McDonald's. Mislim da sam naručila Big Mac, a moje tijelo nije baš najbolje reagiralo na njega. Uvijek nastojim jesti organsku i zdravu hranu, pa mi se želudac počeo okretati i pozlilo mi je – rekla je Jennifer.

Kaže kako je za lijep izgled najbitnija hidratacija. Uvijek govori svojim prijateljima da moraju piti puno vode, dovoljno spavati, vježbati i jesti zdravo.

>> Polugola Jennifer Aniston u novom filmu pokazala seksi tijelo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije