previše se udebljala

Kanye West tjera Kim Kardashian da jede za dvoje!

Kanye West, Kim Kardashian
DPA/PIXSELL
31.05.2013.
u 18:24

Kad je Kim u Los Angelesu uistinu se trudi vježbati i paziti što jede, no čim je s Kanyeom, on je odmah trpa s hranom – kaže izvor blizak paru

Iako nailazi na brojne kritike jer se udebljala u trudnoći, Kim Kardashian definitivno ima podršku oca svoga djeteta Kanye Westa budući da je on \'tjera\' da jede za dvoje.

– Kad je Kim u Los Angelesu uistinu se trudi vježbati i paziti što jede, no čim je s Kanyeom, on je odmah trpa s hranom – kaže izvor blizak paru.

Sestre popularne Kim, Khloe i Kourtney smislile su plan kako da njihova sestra smršavi nakon što rodi. Kim treba roditi svoje prvo dijete početkom srpnja.

– Dijeta uključuje puno svježe ribe te organskog voća i povrća – kaže prijatelj obitelji.

>> Uplakana Kim: Kako sam se dovela u ovu situaciju?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije