princeza

Kateina i Williamova kći zvat će se Elizabeth Diana Carole

kate middleton (1)
John Stillwell/Press Association/PIXSELL
14.03.2013.
u 17:40

Navodno su princ William i Kate odlučili kćeri dati to ime u čast njegove bake, kraljice Elizabete, a Diana i Carole su imena majki Williama i Kate.

U Britaniji dan nije potpun ako nije osvanula nova vijest o kraljevskoj obitelji, a posljednja od njih kaže da će se nasljednica, koju s pomnjom iščekuje cijeli svijet, zvati Elizabeth Diana Carole.

Navodno su princ William i Kate odlučili kćeri dati to ime u čast njegove bake, kraljice Elizabete, a Diana i Carole su imena majki Williama i Kate. Kraljica ima pravo odlučivati o imenu, što je i razlog zbog kojeg se djevojčica u skladu s prvotnim planom neće zvati samo Diana

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
18:20 14.03.2013.

Nadam se da će biti lijepa na tatu i pametna na mamu. Saxe-Coburg-Gotha prekršteni u Windsor da ne bi zvučalo njemački.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije