glumci na sudu

Kevin Costner pobijedio u pravnoj bitci protiv Stephena Baldwina

kevin
Pixsell
15.06.2012.
u 21:00

- Moje ime znači mi više od novca i zato se nisam želio nagoditi - izjavio je oskarovac. Baldwin i njegov partner tražili su najmanje 17 milijuna dolara odštete, ali nisu dobili ništa.

Američki oskarovac Kevin Costner ne mora glumcu Stephenu Baldwinu platiti 17 milijuna dolara odštete, odlučio je sud u New Orleansu u četvrtak nakon dvosatne rasprave o slučaju u kojemu je Baldwin tužio Costnera za poslovnu prevaru.

Porota je odbacila Stephenove tvrdnje da je Kevin sa svojim poslovnim partnerom Patrickom Smithom u tajnosti sklopio ugovor s naftnom tvrtkom British Petrol i tako prevario njega i njegova prijatelja Spyridona Contogourisa koji su imali dionice u Costnerovoj tvrtki Ocean Therapy Solutions.

- Moje ime znači mi više od novca i zato se nisam želio nagoditi - izjavio je oskarovac.

Baldwin i njegov partner tražili su najmanje 17 milijuna dolara odštete, ali nisu dobili ništa.

Sve je počelo kada je Costner British Petrolu ponudio napravu za čišćenje naftnih mrlja u moru koju je razvio te su u ljeto 2010. sklopili ugovor o kupnji 32 centrifuge koje razdvajaju naftu od vode. Ne znajući za taj ugovor Baldwin i Contogourisa prodali su Kevinu dionice koje su imali u njegovoj tvrtki  i tako, prema Baldwinovim tvrdnjama, ostali bez zarade.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ArsenT
21:27 15.06.2012.

Kak je super Costner, još samo da snimi film o tome kako multinacionalne kompanije izazivaju svakovrsno izlijevanje nafte u more kako bi mogle prodavati svoje centrifuge!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije